[DRIVERS] Realtek High Definition Audio Codecs (HDA/UAD) - Page 99 - STATION-DRIVERS

[DRIVERS] Realtek High Definition Audio Codecs (HDA/UAD)

More
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #1674 by alanfox2000
This is 6.0.1.8703 Generic UAD 7z with password encryption form their server

Site: www.upload.ee
Sharecode: /files/9993317/8703_HDA_UAD_Win10_RS3_RS4_RS5_19H1_X64_WHQL_Acer_DUA.7z.html
Last edit: 2 years 11 months ago by alanfox2000.
The following user(s) said Thank You: moszter, quirico_xp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #1675 by pal1000
Last edit: 2 years 11 months ago by pal1000.
The following user(s) said Thank You: akks1981, moszter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #1680 by pal1000
Unofficial Realtek UAD Generic 6.0.8710.1
Known issue
Audio device may fail to start after driver installation on Windows 10 April 2019 Update with error "The specified service has been marked for deletion" and there won't be any audio until system is rebooted when this error fixes on its own.
The following user(s) said Thank You: moszter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #1681 by speedy
Hi guys i have a z97x gaming 5 motherboard it's gigabyte and i installed realtek audio console with some 6.0.8710 ,09 ,07 etc drivers but i cant get any sound at all my driver codes are

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2

which driver can save me from this nonsense? I tried tons of drives beside this ones but no audio after 1809 update...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #1682 by ex58

Hi guys i have a z97x gaming 5 motherboard it's gigabyte and i installed realtek audio console with some 6.0.8710 ,09 ,07 etc drivers but i cant get any sound at all my driver codes are

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2

which driver can save me from this nonsense? I tried tons of drives beside this ones but no audio after 1809 update...

I suggest you to uninstall this home made unofficial UAD drivers and install latest HDA FF00_1703 WHQL or wait for tomorrow 1709 WHQL.Works also on my Gigabyte Z97 board.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #1686 by pal1000

Hi guys i have a z97x gaming 5 motherboard it's gigabyte and i installed realtek audio console with some 6.0.8710 ,09 ,07 etc drivers but i cant get any sound at all my driver codes are

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1458A0B2

which driver can save me from this nonsense? I tried tons of drives beside this ones but no audio after 1809 update...

I suggest you to uninstall this home made unofficial UAD drivers and install latest HDA FF00_1703 WHQL or wait for tomorrow 1709 WHQL.Works also on my Gigabyte Z97 board.

If it doesn't work it probably depends on a 3rd party extension so due to that you are forever stuck using legacy HDA drivers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.225 seconds