Intel Rapid Storage Technology (RST) Version 17.x & 18.x - Page 18 - STATION-DRIVERS

Intel Rapid Storage Technology (RST) Version 17.x & 18.x

  • admin
  • admin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
    Super Utilisateur
  • Fdrsoft
More
5 months 3 weeks ago - 5 months 3 weeks ago #5823 by admin
Hello, check if you had the latest Bios Check if you are in AHCI in Setup Also check if you have the latest firmware for SSD or classic disks

tell us your hardware configuration 

- ASUS Z490 ROG MAXIMUS XII FORMULA -INTEL I7 10700K 16Go Corsair RVB,
- SAMSUNG SSD970, SSD960/860/850 - NVIDIA GEFORCE GTX960 -
- CREATIVE SB X-Fi TITANIUM - STEELSERIE APEX7 RVB - STEELSERIE RIVEL 600 RGB -
- TOUR GAMDIAS RGB - TAPIS CORSAIR RGB - Free Fibre 2.5Gbs (Cat 7&8)
Last edit: 5 months 3 weeks ago by admin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #5826 by Venom
Hi 

Sorry that I didn't post config. BIOS (the newest), SSD drives (the newest), HDD ( I cannot find any info about the lasted firmware) 

Mainboard: Gigabyte Z590 Gaming X
CPU: i5 11500
RAM: 2x8GB 3200 MHz Crucial Balistix
SSD m.2 Samsung 980 (OS drive)
SSD SATA Samsung 850 Pro
HDD SATA WD Green 2 TB (WDC WD20EURX-63T0FY0)
HDD SATA WD Red 6 TB (WDC WD60EFAX-68SHWN0)
Corsair RM650
ASUS RTX 2060 Evo

Venom

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #5827 by Fernando
It may not be a good idea to start threads with the same topic simultaneously in different Forums.
Look here: www.win-raid.com/t9881f23-Gigabyte-and-R...river-nightmare.html

MB: ASRock X570 Pro4, CPU: AMD Ryzen 5 3600, System Drive: 1 TB Sabrent Rocket 4.0, Graphics: Sapphire Radeon RX570, OS: Win10 x64 Pro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #5828 by Venom
Why you think that this is a bad idea? Maybe in this forum someone can help or had the same problem.
I fight with this for 2 months and no one cant help for now

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #5829 by Fernando

Why you think that this is a bad idea? Maybe in this forum someone can help or had the same problem.

You can post your problem into several Forums, but it is not a good idea to do it simultaneously.
Simple reason: Forum members, who want to help you, do not know, which tips were already given in another Forum and whether the related tests were successful or not.
Even worse: Supporters may think about a solution and write a detailed Guide about how to do it, although the problem has already been solved within another Forum.

MB: ASRock X570 Pro4, CPU: AMD Ryzen 5 3600, System Drive: 1 TB Sabrent Rocket 4.0, Graphics: Sapphire Radeon RX570, OS: Win10 x64 Pro
The following user(s) said Thank You: kinkyleather

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago - 5 months 3 weeks ago #5830 by Venom
I will remeber for future. And if the problem would be resolved (with your help) I will write on both forums :) 
Last edit: 5 months 3 weeks ago by Venom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.421 seconds